Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1070
FG: 1010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 34,7
Beregnet farge: 11,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,50 kg Pale Malt 
0,50 kg Vienna Malt 
0,50 kg Candi Sugar, Clear

[B]Humle og krydder[/B]
50,00 g Tettnang [4,50 %] - Boil 90,0 min  
30,00 g Saaz [4,00 %] - Boil 45,0 min 
15,00 g Saaz [4,00 %] - Boil 15,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2ts Irish Moss (Boil 10 min)
1 stk Servomyces (Boil 10 min)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskesteg 66C i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3787
Gjærmengde: 3L starter
Informasjon om gjæring:
Gjæring ved 21C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N