Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1070 FG: 1010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 34,7 Beregnet farge: 11,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,50 kg Pale Malt 0,50 kg Vienna Malt 0,50 kg Candi Sugar, Clear [B]Humle og krydder[/B] 50,00 g Tettnang [4,50 %] - Boil 90,0 min 30,00 g Saaz [4,00 %] - Boil 45,0 min 15,00 g Saaz [4,00 %] - Boil 15,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 2ts Irish Moss (Boil 10 min) 1 stk Servomyces (Boil 10 min) [B]Meskeinformasjon[/B] Meskesteg 66C i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3787 Gjærmengde: 3L starter Informasjon om gjæring: Gjæring ved 21C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N