Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4500 g Flaked Corn 1 EBC 500 g Chocolate Malt 800 EBC 150 g Crystal Malt 135 EBC 200 g Dry Light Extract 8 EBC 700 g Cane Sugar (light) 20 EBC 172 g Supplerer med 500 gram DME etter et par dager, i en liter vann [B]Humle og krydder[/B] hallenger 8.4 % 30 g 60 min East Kent Golding 6.5 % 30 g 10 min Crystal 4.9 % 30 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] CaCl2 (meskevann): 8 gram CaCO3 (kun mesk): 4 gram NaHCO3 (kun mesk): 8 gram En kork Lactol [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 52 °C 10 min Mash step 68 °C 45 min Mash step 78 °C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Dry English Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 19 g. i 11 dager. 21 gr. i tre dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2018 Flasket: 6. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N