Brygger: Jorg Solheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1076
FG: 1013
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 232,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt 5EBC 6200g
Cara Amber         50EBC 200g
Crystal Malt               120EBC 150g
Wheat Malt          3     EBC 200g
Cane Sugar (light) 1EBC 150g
Melanoidin Malt          40EBC 100g

[B]Humle og krydder[/B]
Galena13%alpha 147g 60minutes
Chinook13%alpha 40g 15minutes
Cascade9%alpha 80g 10minutes
Galaxy12.2%alpha60g 1minutes
Cascade5.6%alpha 30g 1minutes

tørrhumle 1 (10 dager): 25 g chinook 10 g galaxy 30 g cascade 10 g tettnang

tørrhumle 2 (2 dager) : 15 g galaxy 10 g simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]
irish moss
gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader C i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: san diego super yeast
Gjærmengde: 4 pakker i 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
18 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Bjarke Vang er og medbrygger.
Monkey Brew er bryggerinavnet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2013
Flasket: 25. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N