Brygger: Jorg Solheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1076 FG: 1013 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 232,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5EBC 6200g Cara Amber 50EBC 200g Crystal Malt 120EBC 150g Wheat Malt 3 EBC 200g Cane Sugar (light) 1EBC 150g Melanoidin Malt 40EBC 100g [B]Humle og krydder[/B] Galena13%alpha 147g 60minutes Chinook13%alpha 40g 15minutes Cascade9%alpha 80g 10minutes Galaxy12.2%alpha60g 1minutes Cascade5.6%alpha 30g 1minutes tørrhumle 1 (10 dager): 25 g chinook 10 g galaxy 30 g cascade 10 g tettnang tørrhumle 2 (2 dager) : 15 g galaxy 10 g simcoe [B]Andre ingredienser[/B] irish moss gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader C i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: san diego super yeast Gjærmengde: 4 pakker i 1 liter starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Bjarke Vang er og medbrygger. Monkey Brew er bryggerinavnet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2013 Flasket: 25. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N