Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1065
FG: 1022
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 64 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4900 gr. Maris Otter, EBC 6,5
500 gr. Aromamalt, EBC 75
400 gr. Crystalmalt, EBC 120
70 gr. Crystal malt, EBC 400
80 gr. Black malt, EBC 500
53 gr. Chocolate Malt, EBC 1200
100 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
100 gr. Carafa III, EBC 1350
150 gr. Spraymalt, EBC 8

[B]Humle og krydder[/B]
22 gr. Centennial pellet, IBU 9,55, tid 01:30
20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:15
10 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:05

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader, 60 min
78 grader, 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP005 British Ale Y
Gjærmengde: 207 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
18-20 grader 13 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. september 2016
Flasket: 27. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F