Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1065 FG: 1022 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 64 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4900 gr. Maris Otter, EBC 6,5 500 gr. Aromamalt, EBC 75 400 gr. Crystalmalt, EBC 120 70 gr. Crystal malt, EBC 400 80 gr. Black malt, EBC 500 53 gr. Chocolate Malt, EBC 1200 100 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600 100 gr. Carafa III, EBC 1350 150 gr. Spraymalt, EBC 8 [B]Humle og krydder[/B] 22 gr. Centennial pellet, IBU 9,55, tid 01:30 20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:15 10 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:05 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader, 60 min 78 grader, 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP005 British Ale Y Gjærmengde: 207 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 18-20 grader 13 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. september 2016 Flasket: 27. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F