Brygger: Øistein Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3500g Maris Otter Pale Malt
2000g Rye Malt 
500g Cara Red 	
200g Flaked Wheat

[B]Humle og krydder[/B]
20g Columbus	 	45	minutes
25g Cascade	 	15	minutes
25g Cascade     	5	minutes 
2 ts ingefør                5      minutes
50g Cascade		dry	hopped

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 degrees for 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP023 Burton Ale
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Fermented at 18 degrees C for 7 days. 
Fermented at 20 degrees C for 10 days.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2013
Flasket: 6. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N