Brygger: Øistein Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3500g Maris Otter Pale Malt 2000g Rye Malt 500g Cara Red 200g Flaked Wheat [B]Humle og krydder[/B] 20g Columbus 45 minutes 25g Cascade 15 minutes 25g Cascade 5 minutes 2 ts ingefør 5 minutes 50g Cascade dry hopped [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 degrees for 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP023 Burton Ale Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Fermented at 18 degrees C for 7 days. Fermented at 20 degrees C for 10 days. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2013 Flasket: 6. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N