Brygger: Torkjel Austad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1,081 FG: 1,016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,9% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.8 kg Pilsner malts 4,7 kg Pale ale malts 1 kg Caramel pils malts 1 kg Smoked (beech) malts 0.5 kg flaked rye [B]Humle og krydder[/B] 100 g Saaz hops, 40 g in the mash - and 60 g boiled separately in with 3 liter wort - before tossed back into fermentation bucket. [B]Andre ingredienser[/B] Juniper branches [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in in at 69 degrees, 1,5 hour Mash out at 78 degrees - 1 litre per minute. 40 g hops in the mash. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Ebbegården kveiken Gjærmengde: 5 ml Informasjon om gjæring: Fermented to 1.020 after 2 days. 1.016 after 1 week. [B]Kommentarer[/B] Raw ale! This ale is not boiled. After mashing, straight to fermentation bucket. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. desember 2017 Flasket: 17. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N