Brygger: Øyvind Tveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3D Eisbock
OG: 1080
FG: 1026
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 8,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich 1
Pale malt
Vienna 
Havregryn 
Melanoidin 
Crystal 70
Spesial b

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau hersbucker

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 833
Gjærmengde: 1000 mill
Informasjon om gjæring:
Pitch på 8c 
Opp til 11c over 6 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Frøs ned 18 liter. Stod til tining til slush og tvangs overført med CO2 til nytt fat etter 8 timer. Satt igjen med 8 liter. Isen som va igjen hadde ingen farge. Derfor estimert Abv til 11%

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. desember 2015
Flasket: 31. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F