Brygger: Øyvind Tveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3D Eisbock OG: 1080 FG: 1026 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich 1 Pale malt Vienna Havregryn Melanoidin Crystal 70 Spesial b [B]Humle og krydder[/B] Hallertau hersbucker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 833 Gjærmengde: 1000 mill Informasjon om gjæring: Pitch på 8c Opp til 11c over 6 dager. [B]Kommentarer[/B] Frøs ned 18 liter. Stod til tining til slush og tvangs overført med CO2 til nytt fat etter 8 timer. Satt igjen med 8 liter. Isen som va igjen hadde ingen farge. Derfor estimert Abv til 11% [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. desember 2015 Flasket: 31. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F