Brygger: Øyvind Eggen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,076 FG: 1,020 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt Biscuit Cara Blond Cara Ruby Cara Red Special B Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] Magnum Cascade East Kent Goldings Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegsmesk, 66C i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis S-04 Gjærmengde: To pakker Informasjon om gjæring: Gjæret ved 19C i 20 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. august 2016 Flasket: 24. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N