Brygger: Øyvind Eggen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,076
FG: 1,020
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt
Biscuit
Cara Blond
Cara Ruby
Cara Red
Special B
Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Cascade
East Kent Goldings
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Enstegsmesk, 66C i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis S-04
Gjærmengde: To pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 19C i 20 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. august 2016
Flasket: 24. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N