Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1048
FG: 1007
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 29,4
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale, Amber, Munich,Biscuit,Caramel,Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer,Willamette, Styrian Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 Min 67ºC.
10 Min 78ºC.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W-34/70
Gjærmengde: 2Pk
Informasjon om gjæring:
3 uker 18ºC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. september 2015
Flasket: 10. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N