Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1048 FG: 1007 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 29,4 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale, Amber, Munich,Biscuit,Caramel,Chocolate [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer,Willamette, Styrian Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 Min 67ºC. 10 Min 78ºC. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W-34/70 Gjærmengde: 2Pk Informasjon om gjæring: 3 uker 18ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. september 2015 Flasket: 10. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N