Brygger: Jarle Medhus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2F Schwarzbier
OG: 1,050
FG: 1,011
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 57 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
46,7% Munich I
40% Best Pilsner
4,2% Caramunich II
4,2% Chocolate (900EBC)
2,5% Carafa special II (820 EBC)
2,5% roasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Magnum (60)
Liberty (20)
Liberty (0)

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
Yeast nutrients
Calcium chloride
Calcium sulfate

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Imperial #L17harvest
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
kjellertemp ( rundt 13C)

[B]Kommentarer[/B]
Tappet fra fat med BeerGun

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. september 2017
Flasket: 18. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F