Brygger: Jarle Medhus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2F Schwarzbier OG: 1,050 FG: 1,011 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 57 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 46,7% Munich I 40% Best Pilsner 4,2% Caramunich II 4,2% Chocolate (900EBC) 2,5% Carafa special II (820 EBC) 2,5% roasted barley [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum (60) Liberty (20) Liberty (0) [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss Yeast nutrients Calcium chloride Calcium sulfate [B]Meskeinformasjon[/B] 67C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Imperial #L17harvest Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: kjellertemp ( rundt 13C) [B]Kommentarer[/B] Tappet fra fat med BeerGun [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. september 2017 Flasket: 18. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F