Brygger: Trond Sæther Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,054 FG: 1,016 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] - Muntons Maris Otter pale malt - Whiteswaen hvetemalt - Weyermann Special-W - Roasted Barley - Caraaroma [B]Humle og krydder[/B] - Cascade - East Kent Golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 67 grader 30 min utmesk på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove M07 Gjærmengde: 20g Informasjon om gjæring: Gjærer i 14 dager på 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2016 Flasket: 21. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N