Brygger: Trond Sæther
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,054
FG: 1,016
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
- Muntons Maris Otter pale malt
- Whiteswaen hvetemalt
- Weyermann Special-W
- Roasted Barley
- Caraaroma

[B]Humle og krydder[/B]
- Cascade
- East Kent Golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 67 grader
30 min utmesk på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove M07
Gjærmengde: 20g
Informasjon om gjæring:
Gjærer i 14 dager på 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2016
Flasket: 21. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N