Brygger: Lars Erik Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1,052 FG: 1,009 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Munich II Cara Red Cara Rye Melano light Pale chocolate Rosted Barley [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1084 Gjærmengde: 237 milliarder Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. november 2015 Flasket: 15. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N