Brygger: Lars Erik Haug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 1,052
FG: 1,009
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Munich II
Cara Red
Cara Rye
Melano light
Pale chocolate
Rosted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1084
Gjærmengde: 237 milliarder
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. november 2015
Flasket: 15. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N