Brygger: Kato Øvestad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1062
FG: 1012
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 54,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,3 kg Maris Otter malt
0,3 kg Crystal EBC 120
0,2 kg Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
5g simco 12% - 60m min
17g Chinook 11,5% -60 min
30g Amarillo 11,9% - 15 min
20g Simco 12% - 15 min
30g Amarillo 11,9% - 0 min
20g Simco 12% - 0 min
40g Amarillo 11,9% -5 dager
20g Simco 12% - 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
6 g/10l Kalsiumsulfat i mesk og skyllevann
1 g/10l Kalsiumkarbonat i mesk
1 g/10l Natron i mesk

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader 10 min
68 grader 45 min
76 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WPL051 California Al
Gjærmengde: 1 rør i 1,5 l starte
Informasjon om gjæring:
Pitchet gjær ve 13,2 grader
Steget fritt til 17 grader inntil ferdig. Økt til 20 grader siste 5 dager. Totalt 14 dager gjæring

[B]Kommentarer[/B]
Ingen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2014
Flasket: 14. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F