Brygger: Kato Øvestad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1062 FG: 1012 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 54,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,3 kg Maris Otter malt 0,3 kg Crystal EBC 120 0,2 kg Carapils [B]Humle og krydder[/B] 5g simco 12% - 60m min 17g Chinook 11,5% -60 min 30g Amarillo 11,9% - 15 min 20g Simco 12% - 15 min 30g Amarillo 11,9% - 0 min 20g Simco 12% - 0 min 40g Amarillo 11,9% -5 dager 20g Simco 12% - 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] 6 g/10l Kalsiumsulfat i mesk og skyllevann 1 g/10l Kalsiumkarbonat i mesk 1 g/10l Natron i mesk [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader 10 min 68 grader 45 min 76 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WPL051 California Al Gjærmengde: 1 rør i 1,5 l starte Informasjon om gjæring: Pitchet gjær ve 13,2 grader Steget fritt til 17 grader inntil ferdig. Økt til 20 grader siste 5 dager. Totalt 14 dager gjæring [B]Kommentarer[/B] Ingen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2014 Flasket: 14. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F