Brygger: Arild Fevang Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,057 FG: 1,016 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,13% Beregnet IBU: 32,5 Beregnet farge: 85 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt Caramunich III Carafa II Spesial Roasted Barley Lettkokte havregryn [B]Humle og krydder[/B] Colombus East Kent Golding Hallertau Tradition [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 44 gr 20 minutter 65 gr 60 minutter 72 gr 20 minutter 78 gr 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis T-58 Gjærmengde: 33 g Informasjon om gjæring: Gjæret I to uker ved 20 grader. Ettergjæret på flaske med en sukkerbit pr flaske med 0,33 l. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2015 Flasket: 21. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N