Brygger: Arild Fevang
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,057
FG: 1,016
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,13%
Beregnet IBU: 32,5
Beregnet farge: 85 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
Caramunich III
Carafa II Spesial
Roasted Barley
Lettkokte havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Colombus
East Kent Golding
Hallertau Tradition

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
44 gr 20 minutter
65 gr 60 minutter
72 gr 20 minutter
78 gr 5 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis T-58
Gjærmengde: 33 g
Informasjon om gjæring:
Gjæret I to uker ved 20 grader. Ettergjæret på flaske med en sukkerbit pr flaske med 0,33 l.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2015
Flasket: 21. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N