Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1,073 FG: 1,019 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter pale malt 5500 g Munich malt 500 g Pale chocolate 300 g Crystal (45 L) 200 g Crystal (60 L) 200 g Crystal (90 L) 100 g Melasse (Black strap) 250 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 35 g @ 60 min East Kent Golding 30 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Gjærnæring Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 70 min @ 66 grader C 10 min @ 78 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 18 grader i én uke + 19 grader i én uke [B]Kommentarer[/B] Gjæren ble rehydrert før pitching. 7,3 % ABV er medregnet 6 g/l naturlig karbonering. Karboneringsgjær: CBC-1 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. august 2017 Flasket: 13. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N