Brygger: Beerzebub Brewing
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 3C Doppelbock)
Ekstra ingredienser: Cocoa-nibs
OG: 1074
FG: 1023
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 47 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munichmalt
crystal 30
pilsen dry malt
caramunich II
pale chocolatemalt
special roast

[B]Humle og krydder[/B]
hallertau mittelfruh
magnum hallertau

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
58c @ 15 min
67c @ 60 min
78c @10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 833
Gjærmengde: 2 pk i starter
Informasjon om gjæring:
9c i 7 dager
11c 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. mars 2017
Flasket: 9. april 1017
Filtrert: Nei
Karbonering: N