Brygger: Beerzebub Brewing Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 3C Doppelbock) Ekstra ingredienser: Cocoa-nibs OG: 1074 FG: 1023 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 47 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munichmalt crystal 30 pilsen dry malt caramunich II pale chocolatemalt special roast [B]Humle og krydder[/B] hallertau mittelfruh magnum hallertau [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 58c @ 15 min 67c @ 60 min 78c @10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 833 Gjærmengde: 2 pk i starter Informasjon om gjæring: 9c i 7 dager 11c 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. mars 2017 Flasket: 9. april 1017 Filtrert: Nei Karbonering: N