Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,068 FG: 1,008 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 82,0 Beregnet farge: 18,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Maris Otter Pale malt 0,3 kg Crystal malt 0,2 kg Hvetemalt 0,15 kg sukker til priming på flasker [B]Humle og krydder[/B] 25 gram Galaxy humle (14,5%) i 60 minutter 30 gram Galaxy humle (14,5%) i 15 minutter 20 gram Nelson Sauvin (12,1%) i 15 minutter 30 gram Galaxy humle (14,5%) i 5 minutter 20 gram Nelson Sauvin (12,1%) i 5 minutter 30 gram Galaxy humle (14,5%) 7 dager tørrhumling 20 gram Nelson Sauvin (12,1%) 7 dager tørrhumling [B]Andre ingredienser[/B] 14 gram ph 5,2 stabilizer i meskevannet 1/2 tablett Whirfloc siste 10 minutter av koketid 1 tsk Wyeast gjærnæring siste 10 minutter av koketid [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegsmesking i 90 minutter, 67 grader C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 1 rør + starter Informasjon om gjæring: Tilsatt ren O2 etter nedkjøling Gjæret på 18 grader i 14 dager. Naturlig karbonert i 14 dager på 20 grader C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 25. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N