Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: Multer OG: 1,050 FG: 1,005 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 g Pale Malt 5 ECB 450,00 g White Wheat Malt (4,7 EBC) 200,00 g Caramel Dark (90 ECB) 1000 g Multer 110 g sukker (priming) [B]Humle og krydder[/B] 60 min 40,00 g Fuggle [4,50 %] 29,00 g Palisade [7,50 %] 20 min 35,00 g Fuggle [4,50 %] 10 min 45,00 g Fuggle [4,50 %] [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 i 60 min 75 i 20 min 78 skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs 3724 Gjærmengde: 1 pkg Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 C multen skal tilsettes i gjeringskaret fra starten [B]Kommentarer[/B] drikkes på 8 til 10 C [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. september 2015 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N