Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: Multer
OG: 1,050
FG: 1,005
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,5l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 g Pale Malt 5 ECB 
450,00 g White Wheat Malt (4,7 EBC)
200,00 g Caramel Dark (90 ECB)

1000 g  Multer

110 g sukker (priming)

[B]Humle og krydder[/B]
60 min
40,00 g Fuggle [4,50 %] 
29,00 g Palisade [7,50 %] 

20 min 
35,00 g Fuggle [4,50 %]

10 min
45,00 g Fuggle [4,50 %]

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 i 60 min
75 i 20 min
78 skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Labs 3724
Gjærmengde: 1 pkg
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19 C 

multen skal tilsettes i gjeringskaret fra starten

[B]Kommentarer[/B]
drikkes på 8 til 10 C

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. september 2015
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N