Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,048 FG: 1,009 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5500 g Pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] 36 g Perle 9.0% pellets i 60 min 15 g Hallertau Mittelfrüh 4.5% pellets i 15 min 15 g Hallertau Mittelfrüh 4.5% pellets i 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 °C i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP800 Gjærmengde: 380 mrd celler Informasjon om gjæring: Sette gjær ved 8°C Øk naturlig til 10 °C, hold til SG=1.029 Øk naturlig til 18 °C, hold til utgjæret & oppryddet Senk til 0 °C over ca 5 og hold temp til klar [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2017 Flasket: 1. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F