Brygger: Arne Jervell
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,048
FG: 1,009
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5500 g Pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
36 g Perle 9.0% pellets i 60 min
15 g Hallertau Mittelfrüh 4.5% pellets i 15 min
15 g Hallertau Mittelfrüh 4.5% pellets i 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 °C i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP800
Gjærmengde: 380 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Sette gjær ved 8°C
Øk naturlig til 10 °C, hold til SG=1.029
Øk naturlig til 18 °C, hold til utgjæret & oppryddet
Senk til 0 °C over ca 5 og hold temp til klar

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2017
Flasket: 1. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F