Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1068 FG: 1015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 12,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner, Vienna og Munich [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh, Hallertauer. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 Min 62ºC. 30 Min 71ºC. 10 Min 78ºC. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W-34/70 Gjærmengde: 2Pk Informasjon om gjæring: 3 uker 10ºC. 3 dager 15ºC. age 3ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2016 Flasket: 26. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N