Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1068
FG: 1015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 12,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner, Vienna og Munich

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh, Hallertauer.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 Min 62ºC.
30 Min 71ºC.
10 Min 78ºC.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W-34/70
Gjærmengde: 2Pk
Informasjon om gjæring:
3 uker 10ºC.
3 dager 15ºC.
age 3ºC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2016
Flasket: 26. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N