Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl)
Ekstra ingredienser: 
OG: 65
FG: 14
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 10,52
Beregnet farge: 36,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pilsmalt
Munich 2
cara blond
cara hvete
crystal malt
carafa 3
candy sukker klar og brun

[B]Humle og krydder[/B]
Styrian Goldings blomst
Enebær
vanilje
Appelsinskall søt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 1 time på ca 64-66 grader
Utmesk på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MG- Bohemian lager
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
rehydret før tilsetting
gjæret i 12 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. november 2017
Flasket: 12. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N