Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl) Ekstra ingredienser: OG: 65 FG: 14 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 10,52 Beregnet farge: 36,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pilsmalt Munich 2 cara blond cara hvete crystal malt carafa 3 candy sukker klar og brun [B]Humle og krydder[/B] Styrian Goldings blomst Enebær vanilje Appelsinskall søt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 1 time på ca 64-66 grader Utmesk på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MG- Bohemian lager Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: rehydret før tilsetting gjæret i 12 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. november 2017 Flasket: 12. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N