Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,055 FG: 1,012 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 41,5l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 250g chocolate 400g brown ale 560g hvete malt 970g caramel dark 1130g meladonine 6800g pale [B]Humle og krydder[/B] northern brewer cascade centennial [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 i 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1056 Gjærmengde: 500 bilion Informasjon om gjæring: 19c i 15 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2017 Flasket: 29. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N