Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,055
FG: 1,012
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 41,5l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
250g chocolate
400g brown ale
560g hvete malt
970g caramel dark
1130g meladonine
6800g pale

[B]Humle og krydder[/B]
northern brewer
cascade
centennial

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 i 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1056
Gjærmengde: 500 bilion
Informasjon om gjæring:
19c i 15 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2017
Flasket: 29. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N