Brygger: Stein Ivar Elstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale)
Ekstra ingredienser: Eikekuber, Ardbeg single malt whisky
OG: 1,055
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 45,4
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
Pale Malt, Maris Otter
Special B Malt
Smoked Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Warrior
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
Irish Moss
Eikekuber marinert i 2dl Ardbeg single malt Whisky

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min
78 grader Mash out 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Liberty Bell - tørr
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
3 uker 18-20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Oppgitt alkoholprosent er ut fra måling OG-FG, det er ikke tatt hensyn til 2dl 40% alkohol

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. november 2016
Flasket: 28. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N