Brygger: Stein Ivar Elstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale) Ekstra ingredienser: Eikekuber, Ardbeg single malt whisky OG: 1,055 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 45,4 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt Pale Malt, Maris Otter Special B Malt Smoked Malt [B]Humle og krydder[/B] Warrior East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Irish Moss Eikekuber marinert i 2dl Ardbeg single malt Whisky [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min 78 grader Mash out 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Liberty Bell - tørr Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: 3 uker 18-20 grader [B]Kommentarer[/B] Oppgitt alkoholprosent er ut fra måling OG-FG, det er ikke tatt hensyn til 2dl 40% alkohol [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. november 2016 Flasket: 28. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N