Brygger: Oddvar Egeland 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1084
FG: 1020
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg Munic 1
3 kg Munic 2
1 kg Caramunic 2

[B]Humle og krydder[/B]
100 g Hellertauer Mittelfrau

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
10l vann 50 grader "bløtgjøring"
23,8 liter sirkulert 66 grader
varmet hele vørter til 78 grader og sirkulert

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 833
Gjærmengde: starter 1 + 2 liter
Informasjon om gjæring:
10 grader fra 3. desember til 10. desember. 
10. des (OG ca 1040), gjæret ut på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]
Co2 på fat 1 bar over tid. Antar at det blir tvungen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. desember 2016
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F