Brygger: Oddvar Egeland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1084 FG: 1020 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Munic 1 3 kg Munic 2 1 kg Caramunic 2 [B]Humle og krydder[/B] 100 g Hellertauer Mittelfrau [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 10l vann 50 grader "bløtgjøring" 23,8 liter sirkulert 66 grader varmet hele vørter til 78 grader og sirkulert [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 833 Gjærmengde: starter 1 + 2 liter Informasjon om gjæring: 10 grader fra 3. desember til 10. desember. 10. des (OG ca 1040), gjæret ut på 18 grader [B]Kommentarer[/B] Co2 på fat 1 bar over tid. Antar at det blir tvungen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. desember 2016 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F