Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1103 FG: 1028 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 69,0 Beregnet farge: 121 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt, wheat malt, flaked oats, pale chocolate malt, brown malt, cara bohemian malt, dark crystal malt, roasted barley, peated malt, molasses. [B]Humle og krydder[/B] Columbus, Willamette, Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66,5 grader i 75 min, 76 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 30g Informasjon om gjæring: Pitchet på 18 grader, free rise til 20. Lar stå på 20 grader til gjæringen er ferdig. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. november 2015 Flasket: 28. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N