Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1103
FG: 1028
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 69,0
Beregnet farge: 121 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt, wheat malt, flaked oats, pale chocolate malt, brown malt, cara bohemian malt, dark crystal malt, roasted barley, peated malt, molasses.

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus, Willamette, Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66,5 grader i 75 min, 76 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 30g
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 18 grader, free rise til 20. Lar stå på 20 grader til gjæringen er ferdig.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. november 2015
Flasket: 28. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N