Brygger: Eivind K. Arntzen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1068
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Mesk av:
1ltr hvetmalt, 10ltr pilsner malt, 2 ltr munchermalt, 1/2 ltr havregryn
1,5 kg Solbær og stikkelbærsyltetøy (ca 200 gr sukker)

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade (best før mars 12)
6,8% alfa  30gr 1 time

Samme humle 30gr siste 2-3 min koking + kjøling

[B]Andre ingredienser[/B]
1 vaniljestang, 1 kanelrull
60gr eikespon fransk medium roast

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 steg infusjon 65-68 grader 1,5 time

1 TS irish moss siste 10 min koking

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyast G Ale + Rosela
Gjærmengde: 1 pk av hver
Informasjon om gjæring:
1 pk Wyast German Ale 1007 og 1 pk Roselare 3763 samtidig.

13 mnd på glassballong ca 15grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2014
Flasket: 8. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F