Brygger: Eivind K. Arntzen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1068 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mesk av: 1ltr hvetmalt, 10ltr pilsner malt, 2 ltr munchermalt, 1/2 ltr havregryn 1,5 kg Solbær og stikkelbærsyltetøy (ca 200 gr sukker) [B]Humle og krydder[/B] Cascade (best før mars 12) 6,8% alfa 30gr 1 time Samme humle 30gr siste 2-3 min koking + kjøling [B]Andre ingredienser[/B] 1 vaniljestang, 1 kanelrull 60gr eikespon fransk medium roast [B]Meskeinformasjon[/B] 1 steg infusjon 65-68 grader 1,5 time 1 TS irish moss siste 10 min koking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyast G Ale + Rosela Gjærmengde: 1 pk av hver Informasjon om gjæring: 1 pk Wyast German Ale 1007 og 1 pk Roselare 3763 samtidig. 13 mnd på glassballong ca 15grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2014 Flasket: 8. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F