Brygger: John M. Nordgaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1011
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 69,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Maris Otter Pale Malt
500 g Krystallmalt 120
600 g Lys Tørr Maltekstrakt
250 g Rørsukker

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Tomahawk (16,9%) 90 min
25 g Simcoe (13,0%) 30 min
40 g Simcoe (13,0%) 1 min
25 g Centennial (10%) 1 min
25 g Amarillo tørrhumle i 9 dager
25 g Centennial tørrhumle i 9 dager
25 g Simcoe tørrhumle i 9 dager
10 g Amarillo tørrhumle i 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67°C i 60 min
78°C i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Danstar Nottingham
Gjærmengde: 200 mrd celler
Informasjon om gjæring:
14 dager ved 18-20°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2015
Flasket: 19. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N