Brygger: John M. Nordgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1011 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 69,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Maris Otter Pale Malt 500 g Krystallmalt 120 600 g Lys Tørr Maltekstrakt 250 g Rørsukker [B]Humle og krydder[/B] 25 g Tomahawk (16,9%) 90 min 25 g Simcoe (13,0%) 30 min 40 g Simcoe (13,0%) 1 min 25 g Centennial (10%) 1 min 25 g Amarillo tørrhumle i 9 dager 25 g Centennial tørrhumle i 9 dager 25 g Simcoe tørrhumle i 9 dager 10 g Amarillo tørrhumle i 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C i 60 min 78°C i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Danstar Nottingham Gjærmengde: 200 mrd celler Informasjon om gjæring: 14 dager ved 18-20°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2015 Flasket: 19. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N