Brygger: Aleksander Baustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,054 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,40 kg Bestmalz Pilsen malt 3,00 kg Bestmalz Vienna malt 200 g Bestmalz Munich malt II [B]Humle og krydder[/B] 40g Perle, 4,9%aa, 60 min 30g Mittelfruh 2,7%aa, 20 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50C i 30 min 65C i 30 min 71C i 20 min 78C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: ca 550 mill. celler Informasjon om gjæring: Tasty's Fast lagering Method. + 1 uke på ca 2 grader. [B]Kommentarer[/B] Ølet er mottrykksfyllt på flaske [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. september 2017 Flasket: 18. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F