Brygger: Aleksander Baustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,054
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,40 kg Bestmalz Pilsen malt
3,00 kg Bestmalz Vienna malt
200 g Bestmalz Munich malt II

[B]Humle og krydder[/B]
40g Perle, 4,9%aa, 60 min
30g Mittelfruh 2,7%aa, 20 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50C i 30 min
65C i 30 min
71C i 20 min
78C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: ca 550 mill. celler
Informasjon om gjæring:
Tasty's Fast lagering Method. + 1 uke på ca 2 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Ølet er mottrykksfyllt på flaske

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. september 2017
Flasket: 18. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F