Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1054 FG: 1015 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 36,8 Beregnet farge: 19,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11,50 kg Pale Malt 1,00 kg Caramel Malt [B]Humle og krydder[/B] 40,00 g Perle - Boil 60,0 min 16,00 g Magnum - Boil 60,0 min 60,00 g Cascade - 1Boil 5,0 min 50,00 g Cascade - Boil 0,0 min 30,00 g Cascade - Dry Hop 4 Days [B]Andre ingredienser[/B] 1,00 Whirlfloc Tablet - 10,0 min 2,00 tsp Yeast Nutrient -10,0 mins [B]Meskeinformasjon[/B] Single Saccrification step at 66C for 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis US-05 Gjærmengde: 4 pks Informasjon om gjæring: 7 days at 20C, when Add Dry Hops and move barrel to cold room (5C) for 4 days, then siphon off yeast & hops. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2015 Flasket: 1. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N