Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1054
FG: 1015
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 36,8
Beregnet farge: 19,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11,50 kg Pale Malt
1,00 kg Caramel Malt

[B]Humle og krydder[/B]
40,00 g Perle - Boil 60,0 min 
16,00 g Magnum - Boil 60,0 min 
60,00 g Cascade - 1Boil 5,0 min 
50,00 g Cascade - Boil 0,0 min 
30,00 g Cascade  - Dry Hop 4 Days

[B]Andre ingredienser[/B]
1,00 Whirlfloc Tablet - 10,0 min
2,00 tsp Yeast Nutrient -10,0 mins

[B]Meskeinformasjon[/B]
Single Saccrification step at 66C for 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis US-05
Gjærmengde: 4 pks
Informasjon om gjæring:
7 days at 20C, when 
Add Dry Hops and move barrel to cold room (5C) for 4 days, then siphon off yeast & hops.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2015
Flasket: 1. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N