Brygger: Kai Berthelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6A Engelsk IPA OG: 1067 FG: 1067 Mengde vørter: 100,0l Mengde ferdig øl: 86,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 20,4 kg Pale Ale malt 1,5 kg Hvetemalt 340 gram Biscuit 1,7 kg Red X [B]Humle og krydder[/B] 125 gr Galena 13% 90 min 100gr Cascade 7,1% 30 min 100 gr Cascade 7,1% 15 min 45 gr Cascade 7,1% 5 min 75 gr Citra 12% 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 dl kalsiumklorid 1 tabl Whirfloc 25 dråper Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Direkte innmesking til 68 grader. 55-60 liter vann til innmesking Forsukringstid 60 min. Deretter vann 76 grader for avrenning til 100 liter vørter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Bry-97 Gjærmengde: Ca 1,5 liter Informasjon om gjæring: 20 grader i 7 dager. Gjæra som er brukt, har blitt brukt til en APA 3 uker tidligere. Ettergjæring på flaske i 7 dager 320 gr. brunt sukker kokt opp i 1 liter vann [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2017 Flasket: 1. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N