Brygger: Marius Midtsand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1088
FG: 1022
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,5 kg Munich Malt 
2 kg pilsner malt 
2 kg cara munich 2

[B]Humle og krydder[/B]
75 g Hallertau Mittelfruh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 1: 
5 kg munich malt og 1,5 kg pilsner mesket på 62 grader i 120 min. 

Meksing 2: 
2 kg cara munich 2, 0,5 kg munich og 0,5 pilsner mesket i 120 min, etter hvert 15 minutt 2 liter mesk tatt ut og kokt opp før tilbakeføring.

Vørter fra mesk 2 brukt til skylling.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 2 pakker 
Informasjon om gjæring:
8 grader i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. november 2016
Flasket: 26. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N