Brygger: Marius Midtsand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1088 FG: 1022 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,5 kg Munich Malt 2 kg pilsner malt 2 kg cara munich 2 [B]Humle og krydder[/B] 75 g Hallertau Mittelfruh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 1: 5 kg munich malt og 1,5 kg pilsner mesket på 62 grader i 120 min. Meksing 2: 2 kg cara munich 2, 0,5 kg munich og 0,5 pilsner mesket i 120 min, etter hvert 15 minutt 2 liter mesk tatt ut og kokt opp før tilbakeføring. Vørter fra mesk 2 brukt til skylling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 8 grader i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. november 2016 Flasket: 26. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N