Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1058 FG: 1016 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5200 gr Pilsen, EBC 3 200 gr Crystal, EBC 400 [B]Humle og krydder[/B] 45 gr Hallertau Hersbrucker5,1, tid 01:00 40 gr Saaz blomst 3,4, tid 00:10 20 gr Saaz blomst 3,4, tid 00:01 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 75 min 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 German Bock Gjærmengde: 225 ml. slurry Informasjon om gjæring: 9,5 grader i 28 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2013 Flasket: 30. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F