Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 1058
FG: 1016
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5200 gr Pilsen, EBC 3
200 gr Crystal, EBC 400

[B]Humle og krydder[/B]
45 gr Hallertau Hersbrucker5,1, tid 01:00
40 gr Saaz blomst 3,4, tid 00:10
20 gr Saaz blomst 3,4, tid 00:01

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 75 min
78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833 German Bock
Gjærmengde: 225 ml. slurry
Informasjon om gjæring:
9,5 grader i 28 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2013
Flasket: 30. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F