Brygger: Arnljot Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 14,7 Beregnet farge: 8,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8000 gram Hvete malt 5000 gram Pilsner malt 2000 gram Vienna malt [B]Humle og krydder[/B] 100 gram Hallertauer Hersbrücker 4% i 50 min. [B]Andre ingredienser[/B] 50 gram tørket blæretang, knust [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min. i 67 grader 10 min. i 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Hefeweizen ale yeast WLP300 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Primærgjæring 13 dager i 22 grader Sekundærgjæring 7 dager i 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2013 Flasket: 5. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N