Brygger: Arnljot Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 14,7
Beregnet farge: 8,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8000 gram Hvete malt
5000 gram Pilsner malt
2000 gram Vienna malt

[B]Humle og krydder[/B]
100 gram Hallertauer Hersbrücker 4% i 50 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
50 gram tørket blæretang, knust

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min. i 67 grader
10 min. i 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Hefeweizen ale yeast WLP300
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring 13 dager i 22 grader
Sekundærgjæring 7 dager i 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2013
Flasket: 5. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N