Brygger: Stian H. Bøe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1050
FG: 1003
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 25,9
Beregnet farge: 11,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
Farin

[B]Humle og krydder[/B]
Nelson Sauvin

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1.5 time på 64 grader
mash out på 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565 Saison 2
Gjærmengde: 2 liter steppet x2
Informasjon om gjæring:
startet gjæring på 20 grader celsius. 
Økte temp til 26 grader i løpet av 14 dagers periode.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. juli 2013
Flasket: 17. juli 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N