Brygger: Stian H. Bøe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1050 FG: 1003 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 25,9 Beregnet farge: 11,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt Farin [B]Humle og krydder[/B] Nelson Sauvin [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1.5 time på 64 grader mash out på 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Saison 2 Gjærmengde: 2 liter steppet x2 Informasjon om gjæring: startet gjæring på 20 grader celsius. Økte temp til 26 grader i løpet av 14 dagers periode. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. juli 2013 Flasket: 17. juli 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N