Brygger: Erlend Sørli
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Castle Malting Pale
0.125 kg CaraMalt 50 EBC
0.125 kg Dark crystal malt
0.25 kg Hvete Malt
0.5 kg Muntons Dry Light Extract

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Nelson Sauvin (Pellets, 11 %AA) 60 minutter
40 g Nelson Sauvin (Pellets, 11 %AA) 10 minutter
40 g Nelson Sauvin (Pellets, 11 %AA) 1 minutt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 minutter på 67*C
10 minutter utmesk på 78*C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 11 g
Informasjon om gjæring:
3 uker på 18-20 grader C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2013
Flasket: 11. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N