Brygger: Erlend Sørli Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Castle Malting Pale 0.125 kg CaraMalt 50 EBC 0.125 kg Dark crystal malt 0.25 kg Hvete Malt 0.5 kg Muntons Dry Light Extract [B]Humle og krydder[/B] 20 g Nelson Sauvin (Pellets, 11 %AA) 60 minutter 40 g Nelson Sauvin (Pellets, 11 %AA) 10 minutter 40 g Nelson Sauvin (Pellets, 11 %AA) 1 minutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 minutter på 67*C 10 minutter utmesk på 78*C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 11 g Informasjon om gjæring: 3 uker på 18-20 grader C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2013 Flasket: 11. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N