Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1046
FG: 1011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat malt 2,4 kg
Pale malt 0,8 kg
Torrified Wheat 0,52 kg
Dark Wheat 0,55 kg
Crystal malt 0,06 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh 35 gr - 60 min
Hallertauer Mittelfruh 35 gr - 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45 gr - 5 min
52 gr - 10 min
65 gr - 60 min
78 gr - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 300
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
17 grader - 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2015
Flasket: 28. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N