Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1046 FG: 1011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat malt 2,4 kg Pale malt 0,8 kg Torrified Wheat 0,52 kg Dark Wheat 0,55 kg Crystal malt 0,06 kg [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 35 gr - 60 min Hallertauer Mittelfruh 35 gr - 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45 gr - 5 min 52 gr - 10 min 65 gr - 60 min 78 gr - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 300 Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: 17 grader - 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2015 Flasket: 28. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N