Brygger: Bernt Konradsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser: Pasturisert Mango
OG: 48
FG: 9
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 0,25 kg
Pilsner Malt 5,43 kg
Cara Pils 1,1 kg
Flaket Mais 2 kg
Flaket Ris 2 kg
Valset Havre 0,4 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade 52 Gram (alfa 7,7 %  tid 60 min)
Cascade 15 Gram ( alfa 7,7%  tid 12 min)
Styrian Goldings 33 gram (alfa 4,9%  tid 5 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
Natriumbikarbonat 20 gram til pH justering av råvann.

Klarurt 16 gram tilsatt vørter 15 min før kokeslutt

Pasurisert Mangokkjøtt ; oppmalt fruktkjøtt opvarmet til 75 gr. C i 15 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
1. Mesketrinn : 56 gr. C i 50 min.

2. Mesketrinn : 60 gr. C i 40 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US - 04
Gjærmengde: 22 gram
Informasjon om gjæring:
1. gjæring 5 døgn ca. 18 gr. C

Omstikking og tilsetting av pasturisert Mangokjøtt ca. 2 kg - 2. gjæring 7 døgn ca. 18 gr.C.

[B]Kommentarer[/B]
Mango øl er inspirert fra en "Mango Ale" som vi drakk på St. Thomas i Caribien, dette er et lett øl som med aroma av mango(uten sødme) var helt fantastisk til fisk.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. januar 2015
Flasket: 15. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F