Brygger: Bernt Konradsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4E Amerikansk pale ale) Ekstra ingredienser: Pasturisert Mango OG: 48 FG: 9 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 0,25 kg Pilsner Malt 5,43 kg Cara Pils 1,1 kg Flaket Mais 2 kg Flaket Ris 2 kg Valset Havre 0,4 kg [B]Humle og krydder[/B] Cascade 52 Gram (alfa 7,7 % tid 60 min) Cascade 15 Gram ( alfa 7,7% tid 12 min) Styrian Goldings 33 gram (alfa 4,9% tid 5 min) [B]Andre ingredienser[/B] Natriumbikarbonat 20 gram til pH justering av råvann. Klarurt 16 gram tilsatt vørter 15 min før kokeslutt Pasurisert Mangokkjøtt ; oppmalt fruktkjøtt opvarmet til 75 gr. C i 15 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 1. Mesketrinn : 56 gr. C i 50 min. 2. Mesketrinn : 60 gr. C i 40 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US - 04 Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: 1. gjæring 5 døgn ca. 18 gr. C Omstikking og tilsetting av pasturisert Mangokjøtt ca. 2 kg - 2. gjæring 7 døgn ca. 18 gr.C. [B]Kommentarer[/B] Mango øl er inspirert fra en "Mango Ale" som vi drakk på St. Thomas i Caribien, dette er et lett øl som med aroma av mango(uten sødme) var helt fantastisk til fisk. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2015 Flasket: 15. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F