Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1072 FG: 1005 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.7 kg pilsnermalt 1.5 kg munich 250 g pale aromatic 200g crystall 120 300g special b 80 g carafa 1 kg hveteflak 500g vandy inc 500g dme lys [B]Humle og krydder[/B] 24 g ekg 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 30 g eiketerninger [B]Meskeinformasjon[/B] 53g i 15 min 67g i 60 min 77 g i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp655 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: 2 år ambient rom temp [B]Kommentarer[/B] oppskrift av Gahr Smith Gahrsen Eirik Raude [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. februar 2013 Flasket: 25. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F