Brygger: Bernt Sandsmark
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1072
FG: 1005
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.7 kg pilsnermalt
1.5 kg munich
250 g pale aromatic
200g crystall 120
300g special b
80 g carafa
1 kg hveteflak
500g vandy inc
500g dme lys

[B]Humle og krydder[/B]
24 g ekg 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
30 g eiketerninger

[B]Meskeinformasjon[/B]
53g i 15 min
67g i 60 min
77 g i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp655
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
2 år ambient rom temp

[B]Kommentarer[/B]
oppskrift av Gahr Smith Gahrsen Eirik Raude

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. februar 2013
Flasket: 25. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F