Brygger: Anniken Flatlandsmo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,097 FG: 1,028 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 9,1% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 102,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt Caramel/Crystal Malt - 80L Black Patent Malt Caramel Rye Chocolate Malt Roasted Barley Flaked Wheat Light Dry Extract [B]Humle og krydder[/B] Chinook Centennial [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45 Min @ 67 DegC 10 Min @ 72 DegC 10 min @ 78 DegC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 3 pkgs Informasjon om gjæring: 14 days @ 19 DegC 14 days @ 19 Deg C bottle fermentation [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. april 2015 Flasket: 19. april 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N