Brygger: Anniken Flatlandsmo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,097
FG: 1,028
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 9,1%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 102,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
Caramel/Crystal Malt - 80L
Black Patent Malt
Caramel Rye
Chocolate Malt
Roasted Barley
Flaked Wheat
Light Dry Extract

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45 Min @ 67 DegC
10 Min @ 72 DegC
10 min @ 78 DegC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 3 pkgs
Informasjon om gjæring:
14 days @ 19 DegC

14 days @ 19 Deg C bottle fermentation

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. april 2015
Flasket: 19. april 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N