Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,062 FG: 1,005 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 4000 g Sukker 500g Vienna 625g [B]Humle og krydder[/B] Challenger 6.5%, 20g, 90min Challenger 6.5%, 8g, 20min Saaz 3.5%, 8g, 20min Saaz 3.5%, 8g, 90min [B]Andre ingredienser[/B] 5g bitter og 5g søt tørket appelsinskall trukket i 1 dl. varm vann og tilsatt i cornelius [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 55°C, 20 min Mash step 64°C, 30 min Mash step 68°C, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp545 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 17 °C, 12 timer 19°C, 1 døgn 20°C, 1 døgn 21°C, 3 døgn. 22 °C, 10 døgn. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. september 2017 Flasket: 27. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F