Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1,054 FG: 1,013 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9500 g Pilsner Malt (3 EBC) 500 g Melanoidin malt (70 EBC) [B]Humle og krydder[/B] - 60 min: 90 g Saaz (3 %) - 30 min: 50 g Saaz (3 %) 45 g Hallertauer Mittelfrüh (4,3 %) - 15 min: 50 g Saaz (3 %) - 5 min: 60 g Saaz (3 %) [B]Andre ingredienser[/B] -15 min: 6 g gjærnæring 2 stk. whirfloc [B]Meskeinformasjon[/B] Enkel dekoksjonsmesk: Proteinrest @ 50 grader, 35 liter vann, 14 liter dekoktert (?) i 15 min., tilbakeført til meskekar, 45 min @ 68 grader. Fly sparget med 24 liter vann @ 80 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP802 & WY2001 Gjærmengde: 3 liter starter Informasjon om gjæring: Primær: 15 dager @ 11,5 C Diacetylrast: 2 dager @ 18 C Sekundær: 10 dager @ 11,5 C Lager: 30 dager @ 2 C [B]Kommentarer[/B] Koketid: 90 min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2014 Flasket: 12. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N