Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,113
FG: 1,040
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 9,8%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 175 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
MarisOtter
Pilsner
Munich
Hvetemalt
Roasted Barley
Chocolate
Crystal200
Crystal400

[B]Humle og krydder[/B]
NB@60min
NB@30min
NB@15min
EKG@15min
EKG@3min
EKG@dryhop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90min @65c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 3liter starter
Informasjon om gjæring:
2 uker @ 19c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. mars 2015
Flasket: 30. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F