Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,113 FG: 1,040 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 9,8% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 175 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] MarisOtter Pilsner Munich Hvetemalt Roasted Barley Chocolate Crystal200 Crystal400 [B]Humle og krydder[/B] NB@60min NB@30min NB@15min EKG@15min EKG@3min EKG@dryhop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90min @65c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 3liter starter Informasjon om gjæring: 2 uker @ 19c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. mars 2015 Flasket: 30. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F