Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,064 FG: 1,016 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 13,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, Oates flaked, Caramel pols, Melanoidin light, Oates flaked, muskovado sukker [B]Humle og krydder[/B] Citra, Mosaic og Simco [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69 gr i 60 min, 77 gr i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont Ale Gjærmengde: 1 pakke - starter Informasjon om gjæring: 19 gr i 3 dgr, 22 gr i 11 dgr. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2017 Flasket: 20. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N