Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,064
FG: 1,016
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 13,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, Oates flaked, Caramel pols, Melanoidin light, Oates flaked, muskovado sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Citra, Mosaic og Simco

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69 gr i 60 min, 77 gr i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont Ale
Gjærmengde: 1 pakke - starter
Informasjon om gjæring:
19 gr i 3 dgr, 22 gr i 11 dgr.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. september 2017
Flasket: 20. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N