Brygger: Knut Arne Haugeto
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 4B Engelsk best bitter)
Ekstra ingredienser: Pepper
OG: 1,052
FG: 1,012
Mengde vørter: 46,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 54,3
Beregnet farge: 12,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale malt
Munchener
Sort malt

[B]Humle og krydder[/B]
Galena
Sort pepper

[B]Andre ingredienser[/B]
Hel sort pepper som ble roastet i panna og knust i morter før tilsatt gjæringskaret.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader en time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
Kjellertemp 16-18 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N