Brygger: Knut Arne Haugeto Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 4B Engelsk best bitter) Ekstra ingredienser: Pepper OG: 1,052 FG: 1,012 Mengde vørter: 46,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 54,3 Beregnet farge: 12,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale malt Munchener Sort malt [B]Humle og krydder[/B] Galena Sort pepper [B]Andre ingredienser[/B] Hel sort pepper som ble roastet i panna og knust i morter før tilsatt gjæringskaret. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader en time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: Kjellertemp 16-18 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N