Brygger: Jan Inge Ohren Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,106 FG: 1,101 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 1,0 Beregnet farge: 1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Warminster Maris Otter Pale 5.00 kg EBC 5 Muntons Caramalt 0.25 kg EBC 25-40 [B]Humle og krydder[/B] Ahtanum 12G 60 min Chinook 20G 15 min Ahtanum 12G 15 min Chinook 20G 5 min Ahtanum 20G 5 min Simcoe 12G 5 min Amartillo 12G 5 min Dry hop etter 5 dager Amartillo 24G Ahtanum 24G Simcoe 24G [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 5G klarningsmiddel, de siste 15 minuttene av koketiden. 1/2 tsk Gjaernaering, de siste 15 minuttene av koketiden. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 11,5G Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjaeres paa 19 grader. Satt kjolig paa grovkjeller i 1 dogn for tapping. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. oktober 2016 Flasket: 29. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N