Brygger: Jan Inge Ohren
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,106
FG: 1,101
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 1,0
Beregnet farge: 1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Warminster Maris Otter Pale 5.00 kg EBC 5
Muntons Caramalt 0.25 kg EBC 25-40

[B]Humle og krydder[/B]
Ahtanum		12G	60 min
		Chinook		20G	15 min
		Ahtanum		12G	15 min
		Chinook		20G	 5 min
		Ahtanum		20G	 5 min
		Simcoe		12G	 5 min
		Amartillo	12G	 5 min

	Dry hop etter 5 dager
		Amartillo	24G
		Ahtanum		24G
		Simcoe		24G

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
5G klarningsmiddel, de siste 15 minuttene av koketiden.
1/2 tsk Gjaernaering, de siste 15 minuttene av koketiden.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05 11,5G
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjaeres paa 19 grader.
Satt kjolig paa grovkjeller i 1 dogn for tapping.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. oktober 2016
Flasket: 29. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N