Brygger: Dag Buer Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1050 FG: 1015 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2750 gr pilsnermalt 1250 gr Munich malt I 500 gr Cara Munich I 500 gr Cara aroma [B]Humle og krydder[/B] 50 gr Saaz 90 m 50 gr Saaz 60 m [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67-69 gr i 90 m [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W 34/70 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: primær. 15 dager ved 11-15. sekundaær: 120 dager ved 7-9 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. november 2013 Flasket: 14. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N