Brygger: Dag Buer
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1050
FG: 1015
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 30,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2750 gr pilsnermalt
1250 gr Munich malt I
500 gr Cara Munich I
500 gr Cara aroma

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr Saaz 90 m
50 gr Saaz 60 m

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67-69 gr i 90 m

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W 34/70
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
primær. 15 dager ved 11-15.
sekundaær: 120 dager ved 7-9 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. november 2013
Flasket: 14. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N