Brygger: Cato Krykken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: OG: 1,052 FG: 1,009 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt, hvetemalt, carahell, spesial B og gulrotjuice. [B]Humle og krydder[/B] Magnum, ekg, amarillo, ingefær, appelsinzest og appelsinsaft. De tre siste kokt inn sammen med gulrotjuicen. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65grader 60min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3522 Ardennes Gjærmengde: Starter tilpasset OG Informasjon om gjæring: Startet på 18, økt til 21 over de tre første dagene. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2017 Flasket: 23. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N