Brygger: Cato Krykken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,052
FG: 1,009
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt, hvetemalt, carahell, spesial B og gulrotjuice.

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, ekg, amarillo, ingefær, appelsinzest og appelsinsaft. De tre siste kokt inn sammen med gulrotjuicen.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65grader 60min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3522 Ardennes
Gjærmengde: Starter tilpasset OG
Informasjon om gjæring:
Startet på 18, økt til 21 over de tre første dagene.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. januar 2017
Flasket: 23. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N