Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,054 FG: 1,012 Mengde vørter: 36,0l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Munich malt Caramel munich1 [B]Humle og krydder[/B] Celeia Cascade Hersbrucker Hallertau Mittelfruh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 66 grader med sirkulasjon og HERMS [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2xWLP833 Gjærmengde: 4L starter + forkult Informasjon om gjæring: 14 dager. 11 grader frem til SG 1.016 deretter 18,5 grader for "Diacetyl rest" [B]Kommentarer[/B] Karbonert med CO2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. august 2017 Flasket: 16. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F