Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,054
FG: 1,012
Mengde vørter: 36,0l
Mengde ferdig øl: 30,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Munich malt
Caramel munich1

[B]Humle og krydder[/B]
Celeia
Cascade
Hersbrucker
Hallertau Mittelfruh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 66 grader med sirkulasjon og HERMS

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 2xWLP833
Gjærmengde: 4L starter + forkult
Informasjon om gjæring:
14 dager. 11 grader frem til SG 1.016 deretter 18,5 grader for "Diacetyl rest"

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med CO2

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. august 2017
Flasket: 16. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F