Brygger: Helge Norberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1063 FG: 1007 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Biscuit malt Smoked malt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] Einebær [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion, fly sparge. 65 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP6788 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 22 grader [B]Kommentarer[/B] Bryggelaugets egen gjær, fra Muri gård i Olden, etter en navnekonkurranse kjent som Norwegian Farmhouse Ale. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2017 Flasket: 25. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N