Brygger: Helge Norberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1063
FG: 1007
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Biscuit malt
Smoked malt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]
Einebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion, fly sparge.
65 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP6788
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
22 grader

[B]Kommentarer[/B]
Bryggelaugets egen gjær, fra Muri gård i Olden, etter en navnekonkurranse kjent som Norwegian Farmhouse Ale.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2017
Flasket: 25. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N