Brygger: Martin Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,056 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 75% pale malt 14% Best lys munich malt 6% Thomas Fawcett pale crystal 5% flaket rug [B]Humle og krydder[/B] 6g Warrior FWH 11g Buzz Bullets 15 min 11g Citra 15 min 11g Columbus 15 min 11g Buzz Bullets WP 20 min 11g Citra WP 20 min 11g Columbus WP 20 min Tørrhumlet med 33g Columbus, 22g Citra og 11g Buzz Bullets i 3 dager [B]Andre ingredienser[/B] Vann justert til ca 100ppm Kalsium, 150ppm Sulfat og 50ppm Klorid [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 75 min, pH i mesken justert til 5,4 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 1,5L starter 1 rør Informasjon om gjæring: 17 grader de første tre dagene så gradvis hevet til 20 grader, senket til 2 grader ca 1 døgn før tapping. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2014 Flasket: 7. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N